I Didn't know that!: Top 10 Titan Gel of the decade

January 18, 2018 by Wall Bradley

Valikoimamme kattaa tasokkaat urheiluun suunnitellut miesten sukat yhdysvaltalaiselta Jaco-tuotemerkiltä. Health Spirit Body -sivustolla kirjoitetaan, että miesten yhteisillä kaljahetkillä on myös muita lisähyötyjä terveydelle: Yhteisellä ajalla kerrotaan olevan yhteys muita tehokkaampaan immuunisysteemiin, muita tiuhempaan endorfiinien vapautumiseen ja jopa epäitsekkyyteen ja anteliaisuuteen. Kansainvälistä miestenpäivää on vietetty useina eri päivinä, muun muassa 7. helmikuuta vuosina 1992-1995. Vuosina 2008-2009 kaikki maat siirtyivät nykyisen päivän taakse mukaan lukien Ruotsi, Norja ja Tanska 2 8 9 Kotimaassa miestenpäivää ei Helsingin yliopiston kalenterin mukaan vietetä.
Sanonnan mukaan vaatteet tekevät miehen, mutta millaisen miehen? Valinnan varaa on sliipatusta bisnesmiehestä poikamaisessa smart casual -lookissa viihtyviin tai verkkareissaan kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin osallistuviin urheilufaneihin. Miesten vaatteet kattavat enemmän tyylejä kuin koskaan ennen, joten valinnanvaraa on runsaasti. Tärkeintä certains, että osaat valita omaa tyyliäsi täydentäviä vaatteita ja asusteita tai luoda kokonaan uuden tyylin, jos et ole vielä keksinyt sitä tai olet kyllästynyt entisiin vaatteisiisi.
Koska miesten yleisimpiä kuolinsyitä eturauhas- ja kivessyövän lisäksi ovat itsemurhat ja liikunnan puute, on Movember Foundation kiinnittänyt tänä vuonna huomiota myös näihin MOVE-haasteen avulla. Haasteen tarkoituksena on tukea mielenterveystyötä http://peniksenkasvatus.eu/titan-gel.html ja liikunnan lisäämistä ja tämän haasteen toteuttamiseen voivat osallistua myös naiset! MOVE-haasteeseen voit osallistua ”Mo Sistana”, harrastamalla liikuntaa marraskuun jokaisena päivänä ja lisäämällä kuvia suorituksista Movemberin sivuille.
Miesten silmälaseja löytyy monilta merkeiltä. Mm. Calvin Klein, Gucci ja Ray-Ban valmistavat miesten kehyksiä. Myös Heritagen ja 5th Avenuen kattavista mallistoista löytyy miehille suunniteltuja kehyksiä. super fast reply Gentleman’s Ride on kansainvälinen hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään varoja muun muassa miesten eturauhassyövän tutkimukseen ja hoitoon. Ajelu järjestetään kymmenissä maissa sunnuntaina.miehet kolmonen 2017 turku
Toimialakohtaisia eroja on selitetty mm. miesvaltaisten alojen voimakkaammilla ammattiliitoilla, joilla on vahvemmat asemat palkkaneuvotteluissa. Tämä näkyisi miesten keskimäärin korkeampina palkkoina toimialoja vertailtaessa. Kiva, jos feminismi taistelee tuollaista asiaa vastaan, mutta en tiedä onko lähestymistapa “miesten tilanne kohenee, kun naisten asema paranee” ihan oikea.